Hoe verleng ik mijn seizoenkaart voor het seizoen 2019-2020?


Wat leuk dat je er volgend seizoen weer bij bent! We doorlopen graag de stappen die je moet volgen om je seizoenkaart online te verlengen. Mocht je hierna nog problemen ondervinden, neem dan contact met ons op via ticketing@willem-ii.nl. Vanaf dinsdag 28 mei 09.00 uur t/m zaterdag 8 juni 17.00 uur is der de mogelijkheid om je eigen plaats te verlengen.

1. Ga naar deze link om direct je seizoenkaart te verlengen.

2. Log in met je account door je klantnummer/e-mailadres in te vullen in combinatie met je wachtwoord. Heb je nog geen wachtwoord of ben je je wachtwoord vergeten? Vul dan je klantnummer in en klik op ‘Wachtwoord opvragen’. Je ontvangt dan direct een e-mail met je nieuwe wachtwoord. Ontvang je geen e-mail, neem dan even contact met ons op via ticketing@willem-ii.nl.

Let op! Alle seizoenkaart-houders hebben al een account bij Willem II. Maak dus géén nieuw account aan door alle gegevens nogmaals in te voeren maar kies in plaats hiervan voor ‘wachtwoord opvragen’. Wanneer je wel een nieuw account aanmaakt kan het systeem je seizoenkaart namelijk niet terugvinden. Het klantnummer is het nummer op de seizoenkaart dat begint met 18 of 93.

3. Als je in stap 1 op de link hebt geklikt en ingelogd bent, kom je uit op het onderstaande scherm. Hierin zie je de seizoenkaart(en) die je kunt verlengen. Kies voor ‘SCC 2019-2020’ en klik op ‘verder.’

verlengen1

4. Controleer je vak, rij, stoel en het prijstype (bedrag). Klik vervolgens op ‘Ga naar betalen’.

verlengen2

5. Check en controleer je gegevens in het onderstaande scherm wat dan naar voren komt. Vul de lege velden aan om het account zo volledig mogelijk te maken. Om je seizoenkaart te verlengen dien je akkoord te gaan met de standaardvoorwaarden van de KNVB. Vink deze aan en ga naar ‘Volgende’.

verlengen3

6. Kies een betaalmethode en klik op ‘Bevestig’.

verlengen4

7. Selecteer je bank en reken de seizoenkaart af.

verlengen5

8. Je ontvangt een bevestiging in je mailbox. De seizoenkaart wordt later in de zomer per post opgestuurd.


Koning Willem II Stadion, Goirleseweg 34, 5026 PC Tilburg.