Handleiding nieuwe aanvraag seizoenkaart 2019-2020


1. Klik hier om direct een seizoenkaart aan te vragen.

2. Klik rechtsboven op inloggen en log in met je account door je klantnummer in te vullen in combinatie met je wachtwoord. Heb je nog geen wachtwoord of ben je je wachtwoord vergeten? Vul dan je klantnummer of e-mail adres in en klik op ‘Wachtwoord opvragen’. Je ontvangt dan direct een e-mail met je nieuwe wachtwoord. Ontvang je geen e-mail, neem dan even contact met ons op via ticketing@willem-ii.nl of bel 013-5490590.

Let op! Heb je een seizoenkaart gehad of heb je al een keer kaarten besteld online? Dan heb je al een account! Maak dus géén nieuw account aan door alle gegevens nogmaals in te voeren maar kies in plaats hiervan voor ‘Wachtwoord opvragen’. Wanneer je wel een nieuw account aanmaakt herkent het systeem je niet. Ontvang je geen nieuw wachtwoord? Dan staat waarschijnlijk niet het juiste e-mail adres in ons systeem. Bel 013-5490590, dan maken wij het direct voor je in orde. Is dit de eerste keer dat je online bij Willem II iets besteld? Dan moet je een nieuw account aanmaken.

3. Klik vervolgens op ‘SeizoenClubCard’ en op ‘Bestel’.

4. Kies vervolgens op de plattegrond het vak waarin je plaats wilt nemen en eventueel een stoel. Op je scherm zie je welke stoelen nog beschikbaar zijn.

aanvragen1

5. Controleer je vak, rij en stoel en het prijstype (bedrag). Het prijstype moet corresponderen met je leeftijd. Klik vervolgens op ‘Bestel’.

aanvragen2

6. Nu zie je je winkelmandje. Klik op 'Ga naar betalen'.

7. Check en controleer je gegevens. Vul deze aan waar de velden nog leeg zijn. Om een seizoenkaart te bestellen dien je akkoord te gaan met de standaardvoorwaarden van de KNVB. Vink deze aan en ga naar ‘Volgende’.

aanvragen3

8. Kies een betaalmethode en klik op ‘Bevestig’.

aanvragen4

9. Selecteer je bank en reken de seizoenkaart af. Je ontvangt van je bestelling een bevestigingsmail. De seizoenkaart ontvang je later via de post.

10. Bedankt! Tot snel in het Koning Willem II stadion.


Koning Willem II Stadion, Goirleseweg 34, 5026 PC Tilburg.