Handleiding nieuwe aanvraag SCC 2018-2019


1. Klik hier om direct een SeizoenClubCard aan te vragen.

2. Log in met je account door je klantnummer of e-mail adres in te vullen in combinatie met je wachtwoord. Heb je nog geen wachtwoord of ben je je wachtwoord vergeten? Vul dan je klantnummer of e-mail adres in en klik op ‘Wachtwoord opvragen’. Je ontvangt dan direct een e-mail met je nieuwe wachtwoord. Ontvang je geen e-mail, neem dan even contact met ons op ticketing@willem-ii.nl.

Let op! Heb je een SeizoenClubCard gehad of heb je al een keer kaarten besteld online? Dan heb je al een account! Maak dus géén nieuw account aan door alle gegevens nogmaals in te voeren maar kies in plaats hiervan voor ‘Wachtwoord opvragen’. Wanneer je wel een nieuw account aanmaakt herkent het systeem je niet.

Is dit de eerste keer dat je online bij Willem II iets besteld? Dan moet je een nieuw account aanmaken.

3. Klik vervolgens op ‘SeizoenClubCard’ en op ‘Bestel’.

4. Kies vervolgens op de plattegrond het vak waarin je plaats wilt nemen en eventueel een stoel. Op je scherm zie je welke stoelen nog beschikbaar zijn.

5. Controleer je vak, rij en stoel en het prijstype (bedrag). Het prijstype moet corresponderen met je leeftijd. Klik vervolgens op ‘Bestel’.

6. Nu zie je je winkelmandje. Klik op 'Ga naar betalen'.

7. Check en controleer je gegevens. Vul deze aan waar de velden nog leeg zijn. Om een SeizoenClubCard te bestellen dien je akkoord te gaan met de standaardvoorwaarden van de KNVB. Vink deze aan en ga naar ‘Volgende’.

8. Kies een betaalmethode en klik op ‘Bevestig’.

9. Selecteer je bank en reken de SeizoenClubCard af. Je ontvangt van je bestelling een bevestigingsmail.

10. Bedankt! Tot snel in het Koning Willem II stadion.Koning Willem II Stadion, Goirleseweg 34, 5026 PC Tilburg.